Evenimentul Zilei > Actualitate > Un bebeluș de 11 luni s-a înecat: Maică-sa l-a lăsat singur în baie, să aibă „puțin timp doar pentru el”
Un bebeluș de 11 luni s-a înecat: Maică-sa l-a lăsat singur în baie, să aibă „puțin timp doar pentru el”

Un bebeluș de 11 luni s-a înecat: Maică-sa l-a lăsat singur în baie, să aibă „puțin timp doar pentru el”

Un băiețel american de 11 luni din Tennessee, lăsat în cadă nesupravegheat, a murit înecat, iar mama este anchetată acum pentru crimă și abuz.

Micuțul Aiden a fost găsit inconștient în cadă miercuri seara, și a murit vineri dimineața, la spitalul pentru copii din East Tennessee, a declarat o purtătoare de cuvânt a clinicii, relatează AP.

Mama bebelușului, Lindsee Leonardo, a fost pusă sub acuzare joi de abuz agravat asupra copilului, a anunțat biroul șerifului din Knox County. A doua zi, după ce s-a produs decesul micuțului, ea a fost inculpată și pentru crimă de gradul unu.

Femeia a spus că i-a lăsat pe cei doi copilași ai săi, Aidan, de 11 luni, și pe frățiorul acestuia, de un an și 11 luni, nesupravegheați în cadă, pentru a avea „puțin timp doar pentru ei” („some me time”).

Lindsee Leonardo a declarat poliției că a lipsit timp de zece minute, timp în care a fumat o țigară și a ascultat muzică.

Când femeia a revenit în camera de baie, a spus că bebelușul plutea pe spate, fără suflare, și ea a sunat la 911.

Celălalt copil nu a pățit nimic.