Un baschetbalist din România a fost găsit într-o baltă de sânge

Un baschetbalist din România a fost găsit într-o baltă de sânge

Baschetbalistul american Kevin Thompson (25 de ani), noua achiziţie de la Gaz Metan Mediaş, a fost găsit, aseară, plin de răni şi în stare de şoc, pe malul râului Târnava.

Sportivul de peste Ocean a sosit în România cu două zile în urmă, când a semnat un contract cu formaţia medieşeană, şi trebuia să facă vizita medicală în perioada următoare. La şedinţa de antrenament de ieri, Thompson a avut o cădere nervoasă, afirmând că aude voci. Baschetbalistul a fost transportat la spital , dar a fugit de medicii ce încercau să-i ofere asistenţă de specialitate.

Americanul a fost găsit în cursul serii, plin de zgârieturi pe faţă, pe malul râului Târnava, şi dus la Spitalul de Psihiatrie din Mediaş, unde doctorii urmează să se pronunţe asupra stării lui de sănătate. „El este de doar câteva zile în România. De atunci am vorbit de mai multe ori cu el și nu mi-a dat de înțeles că ar avea un comportament straniu. Sunt extrem de surprins de cele întâmplate, mai ales pentru că am primit referințe foarte bune despre el. Deocamdată nu pot să spun ce se va întâmpla cu el, mai ales că el a semnat contractul cu noi. Rămâne să vedem ce ne zic medicii", a declarat Ovidiu Teleabă, antrenorul de la Gaz Metan

Ne puteți urmări și pe Google News