Evenimentul Zilei > Actualitate > Un bărbat decedat de doi ani a fost avertizat pentru că nu a respectat restricțiile impuse de coronavirus
Un bărbat decedat de doi ani a fost avertizat pentru că nu a respectat restricțiile impuse de coronavirus

Un bărbat decedat de doi ani a fost avertizat pentru că nu a respectat restricțiile impuse de coronavirus

Un bărbat care a murit în 2019 a fost avertizat pentru că s-a conformat restricțiilor impuse în pandemia de coronavirus.

Un bărbat decedat în urmă cu doi ani, avertizat din cauza nerespectării restricțiilor impuse în pandemia de coronavirus. Este o situație bizară ce s-a înregistrat la Râșnov, în județul Brașov. Acolo unde un cetățean a găsit în cutia poștală un avertisment ce fusese emis de Poliţia Locală. Pe numele fratelui său, care a decedat în urmă cu doi ani.

Un bărbat decedat a fost avertizat pentru că nu a respectat regulile luate în pandemia de coronavirus

În documentul respectiv era scris că persoana vizată nu avea asupra ei declarația pe propria răspundere. Act necesar pentru orice deplasare efectuată după ora 23.00. Procesul-verbal a fost scris de agentul Neculoiu Gheorghe. Avertizat era Dihoiu Vasile. Surprins în seara zilei de 23 ianuarie 2021, la ora 23.20, „pe strada Vlad Ţepeş fără a deţine asupra sa declaraţia pe propria răspundere, încălcând prevederile Legii 55/2020”. Conform celor de la adevarul.ro.

De fapt, cel menționat nu se mai află în viață de doi ani. Fratele său a fost cel care ar fi trebuit să primească avertismentul. Geșeala a survenit atunci când a fost completat procesul verbal.

Agentul nu a întocmit procesul-verbal în momentul în care a constatat fapta. A scris sancțiunea câteva ore mai târziu și a greșit

Bărbatul care nu avea declarația pe propria răspundere a ieșit în grabă din casă pentru a da de urma strănepotului său. El chiar a apelat la ajutorul polițistului respectiv.

Greșeala s-a produs pentru că acel proces-verbal nu a fost completat imediat, ci mai târziu, la ora 05.00. Bărbatul oprit pe stradă de polițist spune că CNP-ul și numărul cărții de identitate nu îi aparțin. În aceste condiții, ale greșelii ce-i aparține omului legii, bărbatul din Râșnov nu se va alege cu avertisment.


Tragedia care a șocat România. A murit după ce a fugit de frica amenzii

S-a lăsat cu amenzi după petrecerea lui Selly. Poliția vrea să aplice și alte sancțiuni pe baza imaginilor