Evenimentul ZileiSportPandemia de coronavirus îl blochează pe Chiricheş să evolueze în Seria A

Pandemia de coronavirus îl blochează pe Chiricheş să evolueze în Seria A

Pandemia de coronavirus îl blochează pe Chiricheş să evolueze în Seria A
Pandemia generată de virusul Sarc-CoV-2 dă, din nou, peste cap campionatul din Italia.  

Sassuolo, formaţie pentru care evoluează şi experimentatul fundaş român Vlad Chiricheş, nu va mai efectua deplasarea pentru partida de vineri, de pe terenul celor de la AC Torino. Refăcut complet după o accidentare uşoară suferită la începutul acestei luni, apărătorul în vârstă de 31 de ani mai are încă de aşteptat pentru a-şi face revenirea în Seria A.  

Gruparea torineză a fost decimată în această săptămână, de multiplele cazuri de coronavirus apărute în sânul lotului pregătit de antrenorul Davide Nicola, iar conducerea fotbalului italian a decis, în ultimul moment, amânarea disputei de pe istoricul „Stadio Olimpico Grande Torino”. 

„Preşedintele Ligii Profesioniste din Seria A a hotărât amânarea partidei dintre AC Torino şi Sassuolo, care era programată iniţial pentru data de 26 februarie, de la ora 20:45. Acest meci urmează să fie reprogramat în 17 martie” a fost comunicatul oficial al trupei lui Vlad Chiricheş.

Nouă cazuri de coronavirus la „Toro”

Nu mai puţin de şapte jucători şi încă doi membri ai staff-ului tehnic de la AC Torino au fost diagnosticaţi în ultimele zile, cu coronavirus, iar presa din „Cizmă” informează că nu toţi aceştia sunt asimptomatici. Ceilalţi fotbalişti ai echipei din Piemont urmează să fie supuşi, în weekend, unui alt set de teste anti-covid şi există şanse foarte mari ca alb-vişiniii să nu primească acceptul din partea autorităţilor sanitare de a evolua nici în etapa viitoare din Seria A, cu Lazio Roma. 

Din cauza fricii de răspândire a tulpinii britanice, oficialii lui AC Torino au anulat toate antrenamentele programate în ultimele trei zile. Ultima dată când căpitanul Andrea Belotti şi ceilalţi coechipieri ai săi au participat la pregătiri a fost luni.

„Dacă nu ar fi existat varianta aceasta britanică mult mai periculoasă, atunci nu am fi luat această poziţie, dar, aşa, suntem într-o alertă maximă” a explicat şi directorul sportiv al lui „Toro”, Carlo Picco.     

 


Accesează: