Evenimentul Zilei > Social > Un angajat Nokia s-a sinucis la locul de muncă. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem
Un angajat Nokia s-a sinucis la locul de muncă. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem

Un angajat Nokia s-a sinucis la locul de muncă. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem

Depresia creată de locul de muncă l-a făcut să-și pună capăt zilelor. Un angajat al companiei Nokia s-a sinucis joi seară, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al clădirii în care lucra de 15 ani. 

Joi, în Timișoara, un bărbat cu soție și doi copii s-a sinucis, după ce și-a anunțat în prealabil partenera. Nici femeia și nici autoritățile nu au apucat să-l salveze pe omul care nu a mai suportat tensiunile create la serviciu.

Înainte de a recurge la gestul extrem, bărbatul și-a sunat soția, care a apelat de urgență la 112. La sediul Nokia au ajuns mai multe echipaje de pompieri, polițiști și medici. Inclusiv un negociator al Poliției Timiș a stat de vorbă de 20 de minute cu brăbatul hotărât să se sinucidă.

„Poliţistul îi tot spunea să coboare, să nu se arunce. A coborât de pe scaun de vreo două-trei ori. La un moment dat s-a întors din birou. Apoi a venit o autoscară a pompierilor, în momentul în care a văzut că întind autoscara s-a aruncat în gol”, a declarat un martor, citat de pressalert.ro.

Bărbatul a forțat unul dintre geamurile clădirii de birouri și s-a aruncat în gol, însă nu înainte de a-i trimite un mesaj de adio femeii. În acel moment, soția angajatului se afla la parterul sediului. Când a aflat vestea șocantă, a leșinat și a fost transportată de urgență la spital.

În acest caz, Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș și Poliția au demarat o anchetă.