Evenimentul Zilei > Actualitate > S-a SINUCIS după ce a fost JIGNIT pe FACEBOOK de o colegă. FATA de 17 ani a fost ARESTATĂ
S-a SINUCIS după ce a fost JIGNIT pe FACEBOOK de o colegă. FATA de 17 ani a fost ARESTATĂ

S-a SINUCIS după ce a fost JIGNIT pe FACEBOOK de o colegă. FATA de 17 ani a fost ARESTATĂ

Un tânăr de 15 ani din Marea Britanie s-a spânzurat după ce a fost jignit pe Facebook.

Poliţia a reţinut şi audiat o fată de 17 ani, care i-ar fi scris mai multe comentarii ofensatoare pe pagina de Facebook.

"Adolescenta a fost arestată ca parte din investigaţie. A fost audiată şi eliberată pe cauţiune, în aşteptarea a noi informaţii. Poliţiştii nu caută un alt suspect în acest caz", a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei locale.

Acesta a reamintit că publicul are responsabilitatea "să ţină comentariile postate pe reţelele sociale în limita legii".

James Lock a plecat de acasă spre şcoală, însă nu a mai ajuns niciodată la ore. Tânărul a fost găsit spânzurat într-o pădure din apropierea şcolii. Adolescentul era foarte afectat de comentariile primite pe Facebook.

Prietenii şi colegii tânărului sunt şocaţi de sinuciderea acestuia.

"Întreaga comunitate este şocată şi tristă după moartea unui elev al nostru. Gândurile noastre merg către familia sa, nu putem spune nimic care să le aline suferinţa. A fost răpit de lângă ei, de lângă noi, în circumstanţe tragice şi ne luptăm cu toţii să acceptăm ce s-a întâmplat", a declarat directorul şcolii, Hugh Davies, potrivit Daily Mail.