Evenimentul Zilei > Actualitate > Un adolescent, bătut măr într-un tramvai, de un controlor fals
Un adolescent, bătut măr într-un tramvai, de un controlor fals

Un adolescent, bătut măr într-un tramvai, de un controlor fals

Un adolescent, bătut măr într-un tramvai. Cine era controlorul. Un tânăr în vârstă de 17 ani a fost bătut măr de un bărbat care s-a dat drept controlor.
Un adolescent, bătut măr într-un tramvai. Băiatul de 17 ani a fost luat pur şi simplu la bătaie de un presupus controlor.

Incidentul s-a petrecut într-un tramvai din Arad. Un bărbat care s-a dat drept controlor și i-a cerut biletul la verificat. Minorul și-a dat seama imediat că individul respectiv nu este controlor și i-a cerut să-i prezinte legitimația de serviciu.

Imediat falsul controlor a început să-l înjure pe băiatul de 17 ani, să-l scuipe și să-l lovească.

Un adolescent, bătut măr într-un tramvai. Cine era controlorul

Adolescentul a fost extrem de inspirat să apeleze 112. Intervenţia jandarmilor extrem de rapidă s-a finalizat cu prinderea falsului controlor.

Potrivit poliţiei, falsul controlor i-a dat un pumn în față copilului, iar mai apoi a fugit. Băiatul a coborât din tramvai şi l-a urmărit, iar în acelaşi timp a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Un echipaj al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Arad a ajuns în scurt timp la faţa locului, iar în baza explicaţiilor pe care le-a oferit băiatul agresat a reuşit să îl identifice şi să îl prindă pe suspect.

La vederea jandarmilor, agresorul a luat-o la fugă, însă a fost prins după o urmărire de câteva minute. El a fost condus la Poliţie, acolo unde i-a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru loviri sau alte violenţe.

Tânăr din Arad bătut de un fals controlor, într-un tramvai

Un adolescent, bătut măr într-un tramvai. Falsul controlor s-a ales cu dosar penal

Oamenii legii l-au prins pe agresorul din tramvai după o urmărire care a durat câteva minute. Bărbatul, care s-a dat controlor în tramvai și l-a lovit cu pumnul în față pe tânărul de 17 ani, a fost condus la secția de poliție. Individului i s-a făcut dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

Jandarmii arădeni au transmis câteva imagini din timpul urmăririi agresorului. Momentan, nu se știe de ce bărbatul a recurs la un asemenea gest necugetat și de ce l-a lovit cu pumnul pe tânărul călător, în vârstă de 17 ani, din Arad, scrie Antena 1.