Evenimentul Zilei > Actualitate > Uluitor! O prostituată din România a tras țeapă celei mai temute organizații teroriste. VIDEO
Uluitor! O prostituată din România a tras țeapă celei mai temute organizații teroriste. VIDEO

Uluitor! O prostituată din România a tras țeapă celei mai temute organizații teroriste. VIDEO

Un caz care va face, probabil, înconjurul mapamondului a fost descoperit în România. O prostituată a reușit să îi convingă pe cei mai temuți teroriști să îi dea bani ca să le facă propagandă

După ce DIICOT a prezentat cazul unei femei care făcea propagandă teroristă, evz.ro a aflat, în exclusivitate, cine este persoana reținută, în baza informațiilor SRI.

Astfel, surse judiciare au dezvăluit, în exclusivitate pentru evz.ro, că tânăra femeie este Maria Lavinia Băilă, de 33 de ani.

Este mamă a trei copii pe care i-a dat în plasament și este o recunoscută prostituată, în plan local, au dezvăluit aceleși surse.

Așa cum reise din informațiile DIICOT, ea ar fi încasat bani pentru propaganda pe care o făcea în România pentru temuta organizație teroristă Stat Islamic.

Culmea, „baza teroristă” din județul Timiș era într-o casă modestă, de la țară.

Acolo, au precizat, în exclusivitate pentru evz.ro surse judiciare, au fost descoperite mai multe CD-uri care urmează să fie verificate de autorități.

Modul descris de autorități prin care a fost racolată „terorista” seamănă, izbitor, cu cel practicat de…prostituate, în mediul virtual. Adică, folosirea mai multor identități pe rețelele de socializare și ascunderea adevăratei identități…

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE