Evenimentul Zilei > Sport > Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Dănuț Lupu. Fotbalistul a trecut prin momente grele
Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Dănuț Lupu. Fotbalistul a trecut prin momente grele

Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Dănuț Lupu. Fotbalistul a trecut prin momente grele

A avut mari probleme în 2016, din cauza unei pneumonii, iar acum coronavirusul a impus tratamentul în Secția ATI.

Starea de sănătate a lui Dănuț Lupu (51 de ani) s-a îmbunătățit, după ce fostul internațional român s-a infectat cu coronavirus și a ajuns la Secția ATI a Spitalului Colentina din Capitală. La un moment dat, el a avut nevoie de ventilație mecanică , iar acum poate respira în mod natural.

„Nu putem să concluzionăm decât că i s-a întâmplat ceva bun”

„Am tot vorbit aici despre Dănuț Lupu, despre starea lui de sănătate, a fost ventilat mecanic la un moment dat. Vestea bună este că în această după amiază fostul mare internațional a fost transferat de la ATI într-un salon al Spitalului Colentina, vrem să credem că perioada dificilă a fost depășită.

Atât timp cât Dănuț nu mai este la ATI, nu putem să concluzionăm decât că i s-a întâmplat ceva bun, că organismul lui de mare sportiv a rezistat”, conform Digi Sport.

În 2016 a stat 2 săptămâni la Terapie Intensivă, din cauza problemelor create de o pneumonie acută

În urmă cu câteva zile, Mircea Lucescu, antrenorul sub comanda căruia Lupu a dat cel mai bun randament, la Dinamo și Rapid, a vorbit despre ajutorul primit de fostul mijlocaș din partea lui George Copos, ex-patronul echipei din Giulești.

„Cel care îl ajută foarte tare este George Copos, el a vorbit cu Streinu-Cercel pentru medicamentație. Eu am vorbit cu doctorița Iliescu, cea care se ocupă de el. Îi transmit o îmbrățisare enormă. E un băiat foarte bun și a fost un jucător de mare, mare talent. E mai bine, vorbesc cu soția lui și îmi spune cum se simte”, spunea antrenorul echipei Dinamo Kiev.

În 2016, Lupu a avut mari probleme de sănătate, din cauza unei pneumonii acute. A fost internat timp de 3 săptămâni la Spitalul „Matei Balș” și a slăbit după acea perioadă delicată 15 kilograme. Atunci, ex-fotbalistul a petrecut două săptămâni la terapie intensivă.