Evenimentul Zilei > Actualitate > După ce aţi văzut ultimele imagini publicate de EVZ, mai credeţi că Boureanu este vinovat?
După ce aţi văzut ultimele imagini publicate de EVZ, mai credeţi că Boureanu este vinovat?

După ce aţi văzut ultimele imagini publicate de EVZ, mai credeţi că Boureanu este vinovat?

Cazul Boureanu a ajuns din nou în prim-plan după dezvăluirile din Evenimentul Zilei, care a intrat în posesia a două înregistrări noi din dimineaţa zilei de 9 iunie 2017, dată la care fostul parlamentar şi un poliţist au avut un conflict care a devenit viral în România.

În imagini se observă cum poliţistul Ovidiu Andrei pare că a plecat de la locul incidentului cu hainele intacte, deşi la dosar au fost depuse nişte fotografii, făcute în sediul de poliţie de la Udrişte în care acesta apare cu un epolet rupt şi doi nasturi smulşi, angajatul MAI susţinând că Boureanu este cel care a făcut asta.

Trebuie menţionat de la început că în acest articol nu este vorba de  “spălarea” lui Cristian Boureanu, care a recunoscut în faţa anchetatorilor că i-a înjurat pe poliţişti. De altfel EVZ a intrat în posesia unei înregistrări care demonstrează că fostul deputat îl înjură pe Ovidiu Andrei. E adevărat, în contextul în care îi cere organului de poliţie să se legitimeze, iar subofiţerul pare să refuze. Totuşi, îl înjură şi ultrajul este evident.

În urmă cu o săptămână, a apărut informaţia conform căreia poliţiştii Ovidiu Andrei şi Dorin Iamandi îi cer lui Cristian Boureanu 250.000 de euro daune morale în procesul în care fostul deputat este judecat pentru ultraj şi tulburarea ordinii publice.

Astfel, conform ULTIMELOR IMAGINI DIFUZATE DE EVZ, mai credeţi că Boureanu este vinovat?