Evenimentul Zilei > Social > Ultimele detalii despre starea de sănătate a artistului Benone Sinulescu. Ce mărturisește soția maestrului
Ultimele detalii despre starea de sănătate a artistului Benone Sinulescu. Ce mărturisește soția maestrului

Ultimele detalii despre starea de sănătate a artistului Benone Sinulescu. Ce mărturisește soția maestrului

Ultimele detalii despre starea de sănătate a artistului Benone Sinulescu. Cântărețul de muzică populară se simte mai bine. Este vesel și comunică mai tot timpul - inclusiv cu personalul medical.

Iubitul cântăreț de muzică populară Benone Sinulescu, în vârstă de 84 de ani, a fost internat în spital în urmă cu peste o săptămână, într-o stare de sănătate gravă. Profesorul Anton Hadăr a revenit cu mai multe detalii în legătură cu condiția sa. Potrivit acestuia, artistul se simte bine, e vesel și comunică aproape tot timpul.

Cum se simte Benone Sinulescu. Ultimele detalii despre starea sa de sănătate

„Maestrul se simte bine, atât cât poate să se simtă un om. E vesel, comunica tot timpul. Este sub asistenţa medicilor, se ocupă specialiştii de starea sa. S-a făcut RMN. Acum RMN e supus analizelor unor mari specialişti din toată România, persoane foarte, foarte pregătite. Încă nu s-a luat decizia finală. Mai durează probabil o zi, două. Am vorbit cu soţia sa”, a declarat profesorul Anton Hadăr, potrivit viva.ro.

Cântărețul de muzică populară Nicolae Datcu a mărturisit, la rândul său, că Benone Sinulescu se simte mai bine: „Am vorbit cu Leni aseara și a zis ca Nea Beni glumeste cu asistentele, e plin de viață, se simte bine, pentru ca el vrea să fie mereu plin de optimism”.

Cum s-a deteriorat starea de sănătate a lui Benone Sinulescu

Benone Sinulescu a fost găsit căzut în casă, inconștient. Potrivit apropiaților, nu este pentru prima oară când nea Beny are astfel de probleme. Starea lui, a declarat fostul său impresar, s-a degradat foarte tare în perioada pandemiei.

„Starea artistului a început să degenereze în urmă cu un an și anumite semne spuneau că este nevoie urgentă de un consult al unui specialist și o îngrijire de specialitate. Rămas izolat pe perioada pandemie, Nea Beni nu a avut acces la specialistul care poate ar fi ajutat mult la recuperarea sa medicală” a dezvăluit Ionuţ Pavel, fostul impresar al artistului Benone Sinulescu.

”Când în sfârșit, aflat în stare gravă, a fost dus la unul dintre cei mai buni medici de specialitate din Timisoara, care a tras un semnal de alarma si a spus ca Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza infundarii arterei carotide si care totodată a cerut schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment. După schimbarea medicației, starea lui Nea Beni părea că se poate îmbunătății dar nu a fost decât o mică perioadă de tranziție. Deși tensiunea îi crescuse foarte mult(valori ale tensiunii si de 20 cu 10), persoanele din jurul său nu au crezut că se poate întâmpla ceva mai rău, dar s-au înșelat” a mai relatat fostul impresar.

În acest moment, Benone Sinulescu este internat la Spitalul Județean Arad.