Rodrigo Alves a devenit cunoscut în lumea întreagă după ce s-a aflat că a cheltuit 500.000 de lire sterline pe operații estetice, pentru a-și schimba înfățișarea.

„Sunt cunoscut drept Ken, dar în interiorul meu, m-am simțit mereu o Barbie”, a declarat recent brazilianul unei publicații, după ce a trăit timp de trei luni, în secret, ca o femeie. Rodrigo, care se prezintă acum sub numele de Roddy și folosește pronumele „ea” și „al ei” în ceea ce o privește, și-a injectat hormoni pentru a obține coapse mai feminine și poartă cupa D la sutien.

Roddy, care e de părere că „abia acum trupul i se armonizează cu mintea”, își va definitiva tranziția cu o operație de schimbare de sex. Asta înseamnă că Roddy își va pune implanturi cu silicoane, va face o operație de feminizare a feței, una pentru eliminarea mărului lui Adam, își va rade linia maxilarului, își va modifica bărbia și, bineînțeles, va suferi o operație de îndepăratare a penisului și a testiculelor.

„Îmi place că voi fi femeie cu adevărat și îmi place tot ceea ce urmează după acest proces: să merg la saloane șic, unde să mi se facă unghiile, sprâncenele și genele. Să-mi cumpăr rochii și pantofi cu tocuri înalte și să port lenjerie sexi”, a mai spus Roddy, care trăiește în Londra.

„Mă consider o persoană gender-fluid”

Rodrigo Alves se vrea un vizionar. El declara pentru MailOnline în luna septembrie a anului trecut, că se consideră o „persoană fluidă de gen” și că „oamenii nu ar trebui să fie forțați să se identifice unui gen anume.”

Păpușelul Ken, care visează să fie o Barbie umană, a recunoscut că se îmbrăca în hainele mamei lui când era doar un băiețel și că avea de asemenea o înclinație pentru jucăriile de fetițe. Rodrigo a mai spus că avea sâni când era băiețel, pentru că trupul său producea mai mult estrogen. Vedeta, care acum vrea să fie Roddy, a mai recunoscut și faptul că a fost abuzat mintal și sexual la școală, spunând că era „feminin și slab” și de aceea nu se putea apăra.

Rodrigo Alves a mai spus că și-a dat seama că vrea să devină o femeie, în timpul unei ședințe foto în New York, în 2018, când a trebuit să se îmbrace în haine femeiești. Păpușelul Ken a mai spus că a luat lenjeria acasă și că, după ce a purtat-o, a trăit starea de „awakening” („trezire” n.e.), realizând că, de fapt, în interior el nu este un Ken, ci o Barbie.

Te-ar putea interesa și: