Evenimentul ZileiInternationalUltima oră! S-a prăbușit o parte a aeroportului din Istanbul

Ultima oră! S-a prăbușit o parte a aeroportului din Istanbul

Ultima oră! S-a prăbușit o parte a aeroportului din Istanbul
Accident la aeroportul din Istanbul, luni după-amiază, acolo unde o parte din terminalul marfă s-a prăbușit. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Accident de proporții la Istanbul, acolo unde o parte din terminalul de marfă al aeroportului s-a prăbușit. Imaginile ce au fost surprinse cu camerele de supraveghere arată că plafonul s-ar fi prăbușit peste o persoană, însă informațiile vehiculate până acum în spațiul public în Turica au fost dezmințite de purtătorul de cuvânt al instituției care inițial a spus că această prăbușire a avut loc pe acoperișul care deservește Turkish Cargo, din cauza maselor de zăpadă și a furtunii, și că nicio persoană nu a fost rănită.

Accident de mare dimensiune petrecut, luni, la aeroportul din Istanbul. Informații contradictorii legate de răniți

Apoi după ce imaginile au apărut în spațiul public, a ieșit la iveală o altă informație. Aceea legată de o persoană care se afla acolo în momentul prăbușirii. Este vorba despre persoana care fusese angajată să asigure paza acestui depozit și care, din câte se pare, că nu a fost rănit.

Ne puteți urmări și pe Google News

Purtătorul de cuvânt de la Turkis Airlines a făcut apel la populație să nu mai pună în circulație informații false legate de incident, conform Antena 3.

Care sunt problemele asupra cărora au avertizat specialiștii. Investiții enorme la aeroportul din cel mai mare oraș al Turciei

Aeroportul din Istanbul este unul dintre cele mai noi și mai moderne aeroporturi construite în ultimele decenii la nivel mondial. În jurul construcției acestui aeroport, au apărut foarte multe controverse, iar darea în folosință a construcției a durat foarte mult.

Mulți specialiști au spus că locul unde este plasat este predispus curenților de aer periculoși, și că se pot întâmpla multe accidente din această cauză, conform sursei citate.

Vremea este extrem de nefavorabilă în cel mai mare oraș al Turciei în această perioadă. Meteorologii au anunțat că se așteaptă la 3 zile de ninsori abundente, iar în această seară au fost suspendate toate zborurile de pe aeroportul din Istanbul.

 

 


Accesează: