Evenimentul Zilei > Monden > Uimitor! Ștefan Bănică Jr. primește o lecție de zile mari în fața fiului său
Uimitor! Ștefan Bănică Jr. primește o lecție de zile mari în fața fiului său

Uimitor! Ștefan Bănică Jr. primește o lecție de zile mari în fața fiului său

Ștefan Bănică Junior și băiatul acestuia, Radu Bănică Jr, concurenți surpriză la emisiunea Chefi la cuțite.

Surpriză de proporții la cel mai celebru show culinar difuzat de o televiziune din România, și anume ” Chefi la cuțite”, difuzat luni seară pe postul Antena 1. Emisiunea a avut ca temă prepararea bucatelor tradiționale românești. Cei trei jurați, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, împreună cu prezentatoarea Gina Pistol au avut parte de candidați care au prezentat rețete deosebite, pentru care jurații au acordat de multe ori cuțitul de aur. 

Preparatele au fost gustoase, gătite romănește, foarte mulți din candidați fiind apreciați de cei trei jurați care au fost nevoiți să facă la rândul lor căte două preparate pentru a câștiga două amulete care se vor dovedi prețioase pe parcursul concursului.

Ștefan Bănică Junior și băiatul acestuia, Radu Bănică Junior, surpriza serii

Surpriza serii a fost cuplul de concurenți format din celebrul cântăreț Ștefan Bănică Junior și băiatul acestuia, Radu Bănică Junior, care au decis să facă un preparat exotic. Mai precis, a fost vorba de pui asiatic cu orez din Italia, care a fost condimentat cu suc de portocală și oțet balsamic, preparatul fiind  ideea lui Radu Bănică JR.

Radu Ștefan Bănică Junior, șef în bucătărie 

Maestrul de ceremonii în bucătărie nu a a fost celebrul cântăreț Ștefan Bănică JR, care a mărturist că el nu știe decât să facă ouă prăjite, ci fiul lui,  Radu Ștefan Bănică Junior,  care ar fi dorit să facă paste deoarece le apreciaza enorm.

” Sunt primul din familie care vrea să se facă actor „

” Sunt primul din familie care vrea să se facă actor „, le-a spus Radu juraților.

Radu Bănică JR. a mărturisit că are 18 ani, îi place muzica, joacă de doi ani într-un spectacol la Teatrul de Comedie, instituție unde joacă și tatăl sau. El a spus că îi place să gătească foate mult. Acest lucru a fost confirmat de tatăl lui, care a spus că atunci când băiatul lui gătește, toată familia vine la masă pentru a degusta din bucatele deosebite. Băiatul lui Ștefan Bănică Jr. a spus că visul lui este să devină actor, motiv pentru care va susține examenele la facultatea de profil.

Radu Ștefan Jr. a primit de la cei trei jurați cuțitul de aur

Preparatul a fost apreciat de toți cei trei jurați, care inițial au crezut că a fost făcut de un șofer de tir sau de raliu. Mare le-a fost mirarea celor trei jurați când ușile s-au deschis iar în fața lor au apărut cei doi celebri concurenți. Toți cei trei jurați au avut numai cuvinte de laudă la adresa preparatului, care a fost gătit de Radu Ștefan Jr., potrivit declarației celebrului tată care a recunoscut că a venit să îl ajute și să îl încurajeze. Așa cum era de așteptat, băiatul celebrului cântăreț a primit din partea tuturor celor trei jurați cuțitul de aur.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: