Evenimentul ZileiSportUEFA pune paie pe foc: „FC FCSB e Steaua”

UEFA pune paie pe foc: „FC FCSB e Steaua”

UEFA pune paie pe foc: „FC FCSB e Steaua”
Tragerea la sorți pentru grupele EURO 2020 va avea loc sâmbătă, 30 noiembrie, la București, dar, înainte de acest eveniment, forul european șochează în ghidul EURO 2020 despre România.

Sâmbătă, la Romexpo, de la ora 19:00 (în direct la Pro TV) va avea loc tragerea la sorți pentru grupele Euro 2020. Captiala României se numără printre cele 12 orașe care vor găzdui partide de la acest turneu final.

Pentru jurnaliștii acreditați la evenimentul de la Romexpo, UEFA le-a pregătit un ghid online despre România și București, care conține o scurtă descriere a orașului precum și enumerarea performanțelor pe plan internațional a echipelor din țară.

Suprinzător, și contrar conflictului dintre Gigi Becali și Armată în vederea identității Stelei, forul european a redactat în acest ghid că „Fotbal Club FCSB a învins-o pe Barcelona în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986. Dinamo a atins semifinalele CCE în 1984, însă performanța a fost bătută când Fotbal Club FCSB a învins Barcelona la penalty-uri, pentru a câștiga ediția din 1986. Rămâne în continuare cea mai dramatică realizare a unei echipe din România”.

Fondată drept clubul Armatei Române, Steaua rămâne cea mai populară echipă din țară, alături de Dinamo, cândva echipa Ministerului de Interne, și Rapid, cele trei formând top 3 al capitalei țării”, s-a mai putut citi în ghidul informitv al UEFA.


Accesează: