Ucide 99,99% din virusuri și bacterii. Poate opri molimele?

Ucide 99,99% din virusuri și bacterii. Poate opri molimele?

O nouă tehnologie inventată în Israel ar putea pune capăt molimelor care se răspândesc pe calea aerului.

Ucide 99,99% din virusuri, germeni și bacterii a anunțat compania israeliană Tadiran duminică. Compania, care produce aparate de aer condiționat, încearcă să se extindă în noi domenii, inclusiv tratarea și purificarea aerului. Soluțiile de purificare a aerului se referă la spații închise.

Aparatul de aer condiționat care ucide 99,99% din virusuri, germeni și bacterii

În 2020, Tadiran și-a prezentat tehnologia AIR CARE din seria de aparate de aer condiționat SUPREME. De asemenea. aparatele premium folosesc și tehnologia UV.

Obiect misterios, fotografiat la Baza 51!! Tehnologie  extraterestră?

Tehnologia funcționează prin generarea de peroxid de hidrogen utilizând umezeala din aer, pe care o transformă în peroxid de hidrogen. Aceasta este cel care purifică apoi aerul și ucide 99,999% din virsuri, germeni și bacterii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Am putea scăpa de Sfârșitul Lumii. Soluția unui savant NASA

Eficacitatea tehnologiei a fost testată într-un laborator recunoscut de FDA din SUA pentru testarea virusurilor, bacteriilor și mucegaiului.  „Cercetările Organizației Mondiale a Sănătății au arătat că poluarea din casă este de cinci ori mai mare decât cea din aer liber. Acest lucru provoacă infecții în rândul a milioane de persoane ", a declarat acționarul majoritar al Tadiran majoritar Moshe Mamrod.

 

Cum ucide peroxid de hidrogen  99,99% din virusuri, germeni și bacterii?

Tehnologia peroxidului de hidrogen este instalată într-un aparat de aer condiționat și transformă o parte din H2O (apa) din aer în peroxid de hidrogen H2O2, prin eliberarea ionilor în atmosferă.

Dispozitivul este situat la intrarea de aer a evaporatorului. În reacție se produce o cantitate foarte mică de molecule de peroxid de hidrogen, mult mai mică decât standardul permis de lege. Moleculele sunt dispersate în aer și se atașează de germeni și poluanți și le distrug. Cantitatea de peroxid de hidrogen produsă este suficient de scăzută pentru a nu pune oamenii în pericol, dar este suficient de mare pentru a ucide virusurile, germeni și bacteriile, scrie Jerusalem Post.

Breaking News. O nouă tulpină mutantă de SARS-Cov-2. Japonezii bagă lumea în sperieți