Tzancă Uraganu a rămas pieton. Cum a călcat manelistul, pe bec, în trafic

Tzancă Uraganu a rămas pieton. Cum a călcat manelistul, pe bec, în trafic Tzancă Uraganu. Sursă foto: arhivă EVZ

Tzancă Uraganu a fost prins de polițiști conducând cu 159 kilometri la oră pe o porțiune de șosea pe care limita maximă era de 100 km/ oră.

Tzancă Uraganu se afla pe autostrada A3, când a fost oprit în trafic de polițiști, din cauza vitezei excesive. El a fost testat pentru consum de alcool și droguri,  dar rezultatele  sunt negative. Cu toate acestea, nu a scăpat de rigorile legii. A primit o amendă în valoare de 1500 de lei și suspendarea permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

Tzancă Uraganu, prins de Poliție. Cum a fost prins în trafic

Șoferii

Sursa Foto: Arhiva EVZ

Manelistul Tzancă Uraganu are, însă, posibilitatea să conteste sancțiunea primită de la Poliția Rutieră. Aceasta nu este prima „întâlnire” a cântărețului de manele cu oamenii legii. În urmă cu doar două zile, Tzancă Uraganu a fost audiat la Poliție, după ce ar fi dat o bancnotă falsă la o casă de schimb valutar.

„La data de 19 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au fost sesizați de către angajații unei case de schimb valutar cu privire la faptul că un bărbat ar fi dorit schimbarea unor bancnote, una dintre acestea fiind susceptibilă a fi contrafacută. Persoana în cauză, un bărbat, de 33 de ani, din Ploiești, ar fi primit bancnota de la persoane necunoscute. În continuare, cercetările au fost preluate de către structura competentă, în vederea clarificării situației și luarea măsurilor legale”, a informat  Poliția într-un comunicat.

Ne puteți urmări și pe Google News

După acest incident, manelistul a dat explicații pe TikTok. Mai mult decât atât, el îi ceartă pe fanii care dau declarații cu bani falși.

„Dacă suntem în străinătate și ne oprește pe acolo și nu ne mai dă drumul ce facem? În România o mai dregem, că ne știu oamenii, dar în străinătate cine ne știe? Terminați și nu mai fiți hapsâni. Vă umflați cu bani falși? Vreți să dăm de belele?”

Controale la cluburile unde a cântat Tzancă Uraganu

Accidentul în care a fost implicat primarul din Boldurești

Sursa foto: Arhiva EVZ

În urmă cu o săptămână, polițiștii din Timișoara i-a întrerupt prestația artistică lui Tzancă Uraganu. Oamenii legii au făcut mai multe controale la cluburile unde el a cântat și au dat amenzi pentru mai multe nereguli constatate.

Au fost verificate șapte societăți comerciale din Timișoara, polițiștii aplicând 20 de sancțiuni conform Legii nr. 61/1991, în valoare totală de 20.000 de lei și 3 sancțiuni, în valoare totală de 12.000 de lei, informează Poliția Română.