Evenimentul Zilei > Economie > TVA de 2,68 de miliarde de lei rambursaţi de ANAF
TVA de 2,68 de miliarde de lei rambursaţi de ANAF

TVA de 2,68 de miliarde de lei rambursaţi de ANAF

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală rambursează, în decembrie, TVA în valoare de 2,68 de miliarde de lei, spune un comunicat al instituţiei, scrie Agerpres.

“În selecţia lunii decembrie 2014 au fost cuprinse, în ordinea vechimii, toate deconturile de TVA, soluţionate prin decizii de rambursare înregistrate în baza de date D.N.O.R. până la 08.12.2014, excepţie făcând deconturile de TVA aferente operaţiunilor de import soluţionate până la 25.11.2014”, se arată în comunicat.

Din deconturile soluţionate, cele cu compensare şi restituire totalizează 2,62 miliarde de lei, din care se compensează suma de 97,85 milioane de lei şi se restituie 2,52 milioane de lei. Deconturile cu compensare integrală însumează 61,89 milioane de lei.

Potrivit comunicatului ANAF, în cazul compensărilor totale sau parţiale se soluţionează toate deconturile pentru care s-a emis decizia de rambursare, iar în cazul sumelor de restituit, care totalizează 2,52 miliarde de lei, plata efectivă a fost programată după cum urmează: tranşa I (15 decembrie) – puţin peste un miliard de lei, tranşa II (30 decembrie) – 1,51 miliarde de lei.

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News