În această după-amiază, blogul jurnalistului a putut fi accesat din nou, iar postarea sa, intitulată "Mărturisire și spovedanie" a adunat peste 350 de comentarii.

Majoritatea celor care au comentat pe blogul lui Robert Turcescu cu privire la mărturisirea acestuia că a fost locotenent-colonel sub acoperire au salutat decizia jurnalistului de a spune public adevărul, transmițându-i acestuia mesajele lor de susținere.

"Capu’ sus, omule.Priveste cu incredere spre viitor, pentru ca Cel de sus iti va face dreptate si te va binecuvanta cu zile frumoase. Multi suntem alaturi de tine in aceste zile si te avem in gand atunci cand inaltam o rugaciune catre Cel Preainalt.Curaj!", scrie utilizatorul Alex Mariana. 

"Respect! Iti trebuie mult curaj sa faci asemenea declaratii! Inca nu stiu ce te-a impins sau cine, dar iti respect deciziile.Nu as vrea ca prezentul si viitorul sa-ti fie sters. Nu meriti acest lucru. Sper sa te mai auzim si sa te vedem, imi doresc asta. Salutari!", îi transmite utilizatorul Camil Ressu.

"Asa, si? daca e adevarat care este problema? nu vad de ce ar fi de blamat statutul de ofiter sub acoperire al armatei romane! sau spion, nah…sa sune mai palpitant :))) SRI, SIE, au mii de ofiteri infiltrati peste tot. MAPN, MAI la fel… Acum ce facem? ii cautam sa-i spanzuram? eu in locul tau taceam din gura. si asta e o meserie ca oricare alta, atata timp cat nu candidezi pentru vreo demnitate in stat nu vad cu ce ai gresit", comentează utilizatorul Oana.

Pe de altă parte, au existat și cititori care și-au exprimat, mai mult sau mai puțin vehement, dezaprobarea față de activitățile de ofițer de securitate ale lui Robert Turcescu.

"Ce legatura are divinitatea cu toate astea? Ce legatura are un zeu cu faptul ca ai fost spion? Ai fost ipocrit, pentru asta trebuie sa te ierti tu insuti in primul rand. Eu unul ma indoiesc ca publicul va uita sau te va ierta vreodata, dar orice este posibil pe pamant", consideră utilizatorul Bogdan.

"Interesant, f. interesant! “Eliberarea” asta a dumitale, d-le T., miroase de la o posta a diversiune si ma astept, din moment in moment, sa apari meteoric la tv si sa faci public numele ACELUI ofiter acoperit care candideaza pt cea mai inalta demnitate statala. Cum nu spui si nu faci nimic de capul tau, d-le T., nici acest balci televizat (cu praf in cap) nu este altceva decat o regie menita sa te credibilizeze in fata multimii. Ca pierdusesi mult, ce-i drept, la capitolul credibilitate jurnalistica, dupa “lista coloneilor”!", comentează utilizatorul Arya.