Evenimentul Zilei > Monden > Tulburătoarea frumuseţe a pisicilor Maine Coon-cu faţă umană. Galerie foto în articol
Tulburătoarea frumuseţe a pisicilor Maine Coon-cu faţă umană. Galerie foto în articol

Tulburătoarea frumuseţe a pisicilor Maine Coon-cu faţă umană. Galerie foto în articol

Pisicuţele sunt de o frumuseţe tulburătoare. Au trăsături atât de bine marcate şi expresive încât par a fi fiinţe umane.

În acest fel sunt descrise pisicile Main Coon ale Tatianei Rastorgueva: pisici cu faţă umană. Pe profilul său de Instagram sunt numai like-uri cu inimioare, toţi urmăritorii sunt fascinaţi de asemănarea cu omul a minunatelor sale pisici.

Tatiana creşte Main Coon din pasiune. „Mereu au făcut parte din viaţa mea, apoi, într-o zi, am înţeles că ele erau vocaţia mea. Şi din 2004 trăiesc înconjurată de Main Coon: mi-au răpit pur şi simplu inima. Această rasă este unică”, a spus ea.

„Toate pisicile mele au o faţă pe care o recunoşti imediat. Este rezultatul unei munci făcute cu grijă, printr-o muncă de selecţie a caracterelor care sunt comune acestei rase”. Main Coon sunt nişte uriaşi afectuoşi cu blana de mătase. „Se ataşează de o persoană ca nimeni altul şi sunt mereu disponilbile să dea lăbuţa cu tine. Eu le numesc Labradorii lumii felinelor”.

„Toţi avem nevoie de iubire şi bunătate: pentru asta am venit pe lume. Dar înţelegem câteodată acest lucru prin intermediul animalelor, graţie capacităţii lor de a da dovadă de iubire necondiţionată. Toate pisicile Main Coons sunt perfect capabile să arate toată această iubire”, notează La Stampa.