Evenimentul Zilei > EVZ Special > Trump: un Erou național în fața Barbariei și Haosului
Trump: un Erou național în fața Barbariei și Haosului

Trump: un Erou național în fața Barbariei și Haosului

Donald Trump se bate aproape de unul singur cu hoardele fasciștilor de extremă stânga care vor să distrugă Statele Unite, libertatea și civilizația.

O analiză excepțională de Guy Millière pentru Dreuz.

Situația din Statele Unite este una fără precedent de la Războiul Civil. Nici o adunare publică a lui Donald Trump nu poate fi organizată fără a se afla sub protecția serviciilor secrete, a tuturor serviciilor de poliție și a gărzii naționale a statului în care vorbește.

Sunt organizate acțiuni de sabotaj. Serviciile de protecție ale Președintelui trebuie mobilizate de o manieră mai strictă decât sub toți ceilalți președinți aleși înaintea lui, deoarece aceia care ar dori să-l asasineze sunt mai numeroși și mai determinați decât în majoritatea celorlalte perioade din istoria americană.

Primarii Democrați din marile orașe au renunțat la sarcina lor fundamentală care este de a proteja persoanele și bunurile celor din circumscripția lor și se alătură criminalilor și rebelilor care distrug și ucid, și cer forțelor lor de poliție să nu facă nimic.

Ba iau chiar măsuri pentru a tăia finanțarea acestora din urmă, sau chiar cer desființarea lor.

Guvernatorii statelor Democrate refuză să trimită garda națională pentru a restabili ordinea.

Iar armata federală, pe care Președintele ar trebui să poată conta  atunci când eșaloanele inferioare pentru menținerea ordinii nu reușesc să își îndeplinească misiunea sau sunt împiedicate să o facă, a arătat prin mai mulți dintre generalii săi, printre care Mark Milley, șeful Statului Major interarme, că nu se va supune ordinelor Președintelui dacă acesta îi va cere să intervină, ceea ce aduce a rebeliune și ar deveni rebeliune de-a dreptul dacă Președintele va da ordin pentru intervenție concretă.

Ceea ce se petrece acum în Statele Unite este o insurecție, care se înscrie în prelungirea loviturii de stat continue pe care Democrații o dau de când Trump a devenit Președinte, o lovitură de stat care durează de patru ani.

A fost un episod „Conspirația cu Rusia” (conspirație inexistentă, desigur) și ancheta total viciată a Marelui Inchizitor Robert Mueller.

A fost apoi falsul scandal ucrainean, destinat să producă o perdea de fum cu scopul de a ascunde corupția lui Joe Biden.

A fost apoi o procedură de destituire fără fundament, călcând în picioare toate regulile dreptului, pe care ai fi crezut-o inspirată din procesele de la Moscova din timpul lui Stalin.

În episodul următor, Democrații au utilizat pandemia venită de la Wuhan pentru a crea o atmosferă de panică, a împinge la închiderea totală a economiei, a încerca să o prelungească la maximum pentru ca țara să ajungă în ruină și a-l acuza pe Trump că a distrus țara.

Democrații continuă să facă tot ce pot pentru ca frica născută din panică să se perpetueze, pentru ca economia să se sufoce, pentru ca șomajul să rămână cât se poate de mare și – în lipsă de morți mai multe – spun că numărul cazurilor este în mare creștere, ceea ce nu înseamnă nimic, de vreme ce boala este foarte contagioasă, dar rareori mortală și de vreme ce 99% din persoanele depistate sunt asimptomatice.

Ei își vor continua această strategie sordidă până la capăt și vor să utilizeze pretextul coronavirusului pentru ca votul să aibă loc prin corespondență și pentru a-l putea frauda.

Crearea de locuri de muncă fiind foarte numeroasă, de la redeschiderea economiei în statele Republicane, Democrații au adăugat un alt episod despre care toate indiciile arată că era pregătit de multă vreme. Și insurecția a fost declanșată.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: EVZ Special, International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: