Donald Trump și Joe Biden au făcut fiecare un apel, marți, către cei mai în vârstă alegători, care ar trebui să joace un rol crucial în determinarea câștigătorului alegerilor prezidențiale din SUA, la 3 noiembrie.

La 21 de zile de la alegeri, fiecare a promis victoria susținătorilor săi.

Înlănțuind a doua sa întâlnire în două zile, de data aceasta în statul cheie  Pennsylvania, președintele republican s-a arătat în formă bună, la opt zile după externarea din spital, în fața unei mulțimi entuziaste, unde măștile nu prea au fost purtate.

Donald Trump a fost dezlănțuit în criticile, insultele și sarcasmul său împotriva democraților și împotriva candidatului lor.

Potrivit acestuia, Joe Biden „se sufoca ca un câine” în timpul dezbaterii lor prezidențiale recente, iar candidatul democrat este „prăjit” pe creier.

„El (Biden) lasă controlul socialiștilor, marxiștilor și extremiștilor de stânga”, a spus Trump,  și „nu este capabil să reziste nebunilor care ăi conduc partidul”.

Și pentru a-și ilustra îndoielile pe care le exprimă în mod regulat cu privire la capacitatea fizică și mentală a lui Joe Biden de a fi președinte, Donald Trump a trimis pe Twitter o caricatură care îl arăta într-un scaun cu rotile, înconjurat de alți vârstnici, de asemenea, în scaune cu rotile.

În fruntea sondajelor, Joe Biden și-a acuzat, în Florida,  rivalul republican  că este din ce în ce mai „iresponsabil” de când a contractat Covid-19 și apoi s-a reconectat cu mulțimea din același stat cheie, luni seară.

Fostul vicepreședinte democrat, în vârstă de 77 de ani, a detaliat câteva propuneri pentru persoanele în vârstă, un electorat crucial  în „Sunshine State”, care a basculat de partea sa sondajele după ce a votat în majoritate pentru miliardarul republican în 2016.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE