Evenimentul Zilei > International > Trei zile de DOLIU NAȚIONAL. DECESUL tocmai a fost făcut PUBLIC
Trei zile de DOLIU NAȚIONAL. DECESUL tocmai a fost făcut PUBLIC

Trei zile de DOLIU NAȚIONAL. DECESUL tocmai a fost făcut PUBLIC

Autoritățile i-au anunțat decesul și vor fi 3 zile de doliu național. Lupta cu o boală necruțătoare de foarte multă vreme.

Deși de foarte multă vreme se lupta cu boala încercând să facă față tuturor încercările la care era supus organismul slăbit, Lee Radziwill a murit. În ultimele săptămâni, se simțea bine, fiind „elegantă și grațioasă că de obicei”, a delcarat o sursă, conform Cancan.

Lee Radziwill a murit la vârsta de 85 ani, în casa ei din New York. La fel că sora să, Jackie Kennedy, Lee a fost considerată un adevărat style-icon în anii ’60. Cele două au erau considerate cele mai faimoase surori din acea epoca respectivă.  Caroline Lee Bouvier s-a născut în 1933, avându-i că părinți pe Janet Norton Lee și John Vernou Bouvier III. Provenea dintr-o familie celebră, însă a reușit să-și facă un nume prin munca proprie.

Lee Radziwill  a avut o lista mică de prieteni, precum Andy Warhol și Truman Capote. A lucrat că actriță până ce s-a hotărât să între în domeniul designului interior și în PR.

Pentru un timp, Lee a fost numită „Prințesa” Americii. După ce prima ei căsătorie cu Michael Canfield a eșuat, s-a căsătorit cu Prințul Stanisław Albrecht Radziwill, un aristocrat polonez, în 1959. La 26 de ani, Lee trăia în Londra cu Prințul Radziwill, insistând să fie numită „Prințesa” Lee Radziwill, chiar dacă soțul său renunțase la statutul regal atunci când a primit cetățenia britanică, în 1951.