Evenimentul Zilei > Sport > Trei ponturi la pariuri online pentru meciul Islanda – România
Trei ponturi la pariuri online pentru meciul Islanda – România

Trei ponturi la pariuri online pentru meciul Islanda – România

Pentru calificarea la EURO 2020 (amânat pentru 2021), România va disputa meciul de baraj cu Islanda, în deplasare, pe data de 8 octombrie (joi), de la ora 21:45. (P)

Partida va fi transmisă în direct de Pro TV , putând fi ascultată de asemenea la Radio România Actualități. Cei care caută ponturi de pariere pentru Islanda – România trebuie să se grăbească, mai au foarte puțin timp pentru a studia variantele și a alege opțiunile cele mai bune pentru biletul zilei.

Se anunță o partidă aprigă, pentru că este genul de întâlnire decisivă. Se joacă într-o singură manșă, echipa câștigătoare urmând să joace apoi cu învingătoarea dintre Ungaria și Bulgaria.

Islanda a reușit să ajungă, în mod surprinzător, până în sferturile de finală la EURO 2016, astfel că misiunea Naționalei României nu pare una foarte simplă. În faza grupelor, Islanda a remizat cu viitoarea câștigătoare Portugalia, iar în optimi a învins Anglia. Totuși, în preliminariile EURO 2020, echipa nordică a avut o prestație mult mai slabă, motiv pentru care acum joacă și barajul.

Analizând cotele propuse de agenția de pariuri online Unibet, se poate observa că Islanda ar avea prima șansă la victorie.

Cota pentru calificarea Islandei este 1.70, în timp ce România are cotă 2.12 pentru același obiectiv îndeplinit. În ceea ce privește rezultatul din timpul regulamentar de joc, Islanda are cotă 2.40 pentru meci câștigat, iar România cotă 3.25 pentru victorie. Scorul egal are de asemenea o cotă mare – 3.10. Foarte interesantă este și varianta de pariere pe cel puțin 3 goluri marcate în total – cotă 2.50.

Iată alte 3 opțiuni ce merită luate în calcul pentru pariuri online pe Islanda – România:

1. Ambele echipe marcheză – cotă 2.08 la Unibet

România face deplasarea pentru acest meci cu probleme de lot chiar în zona defensivă: Vlad Chiricheș și Ionuț Nedelcearu sunt indisponibili. Astfel, au fost convocați Mihai Bălașa și Cristi Manea, soluții ce pot fi considerate improvizații, deci cu un risc mai ridicat. Pe de altă parte, există și motive de optimism: ofensiva României a marcat adesea în ultima perioadă, deci există speranțe pentru cel puțin un gol și în meciul de joi seara. În aceste condiții, pariul pe opțiunea Ambele marchează pare să fie extrem de tentant, mai ales la o cotă așa atractivă – 2.08 pe unibet.ro.

2. România nu pierde – cotă 1.54 propusă de Unibet

România a pierdut o singură dată (cu Spania) în ultimele 5 partide jucate în deplasare. Varianta România nu pierde vizează astfel un scor egal sau o victorie a oaspeților la finalul celor 90 de minute regulamentare. Islanda nu trece prin cea mai bună perioadă, strălucirea de la Euro 2016 fiind destul de departe. În luna septembrie, Islanda a pierdut cu Anglia (0-1) și cu Belgia (1-5).

3. Ultimul gol înscris de România – 2.02 cotă la Unibet

În 9 din ultimele 10 meciuri jucate în deplasare în toate competițiile, România a punctat cel puțin o dată. Avem mulți jucători cu spirit ofensiv și am putea puncta inclusiv pe contraatac. La acest pariu, miza este returnată în cazul în care rezultatul va fi 0-0 în timpul regulamentar – un avantaj în plus pentru parior, o plasă de siguranță.