John Travolta a fost acuzat că ar fi hărțuit un maseur, care era angajat al unui hotel din Palm Springs, unde era cazat actorul.

Maseurul, care la vremea aceea avea 21 de ani a depus o plângere penală împotriva lui John Travolta. Acuzatul susține că a fost hărțuit în timoul unei ședințe de masaj care a avut loc la o oră înaintată.

Incidentul s-a petrecut pe 15 februarie 200, după cum precizează acuzatorul. Acesta precizează că travolta a cerut un masaj, spa-ul fiind deschis exclusiv pentru actor după miezul nopții.

Potrivit acuzațiilor, actorul a atins fundul dezgolit al bărbatului, i s-a expus indecendent și a făcut comentarii obscene referitoare la fanteziile sale homosexuale.

Hărțuirea sexuală nu s-a încheiat aici. Maseurul povestește că Travolta și-a înlăturat de mai multe ori prosopul, dezgolindu-și de mai multe ori fundul, spunându-i bărbatului că este foarte atrăgător și invitându-l cu el în saună.

Bărbatul susține că s-a simțit inconfortabil și a plecat, însă Travolta l-a urmărit oferindu-se să-i săpunească spatele. 

Maseurul a depus și atunci o plângere împotriva actorului, însă până la venirea unui anchetator, Travolta plecase deja de la hotel. Din lipsă de martori, cazul a fost închis.