Evenimentul Zilei > Social > Transport agabaritic pe A1. Cinci zile se circulă încet spre Nădlac
Transport agabaritic pe A1. Cinci zile se circulă încet spre Nădlac

Transport agabaritic pe A1. Cinci zile se circulă încet spre Nădlac

Un transport agabaritic care pornește de la Oradea și va trece spre Ungaria, îngreuynează traficul pe autostrada A1, zilele următoare, începând de duminică.

De duminică, 15 iulie, și până vineri, 20 iulie se va efectua un transport cu depășiri pe ruta: Oradea – DN 1 – Centura Oradea – DN 79 – Arad – DN 7 – A11 – A1Nădlac II (Punctul de Trecere al Frontierei). Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagină în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – Dispecerat – Situația Drumurilor Naționale, dar și pagina de Facebook și de Twitter, @CNADNR.