Evenimentul Zilei > Sport > Transferul anului în fotbal. Hagi este mândru de fiul său
Transferul anului în fotbal. Hagi este mândru de fiul său

Transferul anului în fotbal. Hagi este mândru de fiul său

Se pare că în cele din urmă transferul lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers este foarte aproape de a fi semnat, pentru suma de 5 milioane de euro.

Ianis Hagi a atras din ce în ce mai mult atenția după evoluțiile bune din acest an de la Glasgow Rangers, unde a evoluat sub formă de împrumut de la Gen, scrie Agerpres.

Scoțienii aveau posibilitatea activării clauzei de cumpărare definitivă a internaționalului român, fixată de belgieni la 5 milioane de euro, însă problemele financiare i-au făcut la un moment dat să se răzgândească. Informații proaspete, apărute în presa britanică, aduc din nou în prim-plan transferul jucătorului dorit insistent de Lazio.

Conform Daily Mail, oficialii scoțienilor s-ar fi hotărât în privința lui Ianis. Cel mai probabil, Rangers va activa clauza de cumpărare, după care îl va vinde la un preț dublu (n.r. – 10 milioane de euro) în Serie A, la Lazio, acolo unde Ianis Hagi va fi coleg cu un alt fotbalist român, Ștefan Radu.

„Mijlocașul foarte bine cotat a fost remarcat de către Real Madrid și Lazio, însă se pare că românul va rămâne în Scoția”, precizează sursa citată.

„Antrenorul lui Rangers este foarte mulţumit de Ianis şi lui îi place acolo. Acum Rangers are opţiunea de a-l cumpăra, totul depinde de ei, dar noi nu facem presiuni ca să ia o decizie!

Eu ştiu că el este numărul 1 din România şi are multe oferte. Am tot citit că până acum nu a confirmat, că a dezamăgit. A jucat cu Genk în Liga Campionilor şi la naţionala României în preliminarii. Apoi belgienii nu au mai apelat la el, nu ştiu de ce.

Dar acum este la un club care-i dă şansa să joace şi el a făcut-o bine şi în campionat şi în Europa, aşa că nu a dezamăgit cu nimic”, a declarat Gheorghe Hagi.