Evenimentul Zilei > Actualitate > TRANSFER SURPRINZĂTOR la FCSB. Gigi Becali a readus un jucător pe care spera să-l vândă cu 20 de milioane de euro
TRANSFER SURPRINZĂTOR la FCSB. Gigi Becali a readus un jucător pe care spera să-l vândă cu 20 de milioane de euro

TRANSFER SURPRINZĂTOR la FCSB. Gigi Becali a readus un jucător pe care spera să-l vândă cu 20 de milioane de euro

Gigi Becali a anunțat că-l va aduce la FCSB pe Andrei Cristea, jucător aflat sub contract cu Poli Iași. Atacantul revine la echipa la care a mai evoluat în perioada 2004 - 2006.

Gigi Becali a anunțat că Andrei Cristea, fost jucător al Stelei, se va întoarce la echipa „roș-albastră”. Atacantul (34 de ani) a jucat pentru Steaua în perioada 2004 – 2006 și s-a remarcat la meciul cu Valencia, din returul „șaisprezecimilor” Cupei UEFA, atunci când fosta echipă din Ghencea s-a impus cu 2-0 (4-3 după executarea loviturilor de departajare), datorită unei „duble” reușite de Cristea. După acea confruntare, Becali a anunțat că atacantul valorează 20 de milioane de euro.

„L-am luat pe Andrei Cristea. Iau jucători acum, iau 3-4-6. La Ionuț Panțîru (nr. fundaș de la Poli Iași) nu depinde numai de mine, trebuie să îl accepte grupul. Iulian Cristea e ca și semnat, dar mai iau încă 3 jucători. Nu-i știu acum, dar mai iau 3-4 jucători. Iau jucători”, a spus Becali la Digi Sport.