Evenimentul Zilei > Sport > Transfer făcut de Becali în ziua nunții. Pleacă liderul echipei
Transfer făcut de Becali în ziua nunții. Pleacă liderul echipei

Transfer făcut de Becali în ziua nunții. Pleacă liderul echipei

Liderul FCSB, Florin Tănase (24 de ani) una dintre piesele de export din lotul lui Becali, ar putea părăsi echipa în perioada următoare. 

Cota lui Tănase este de 2,4 milioane de euro pe transfermarkt.com, însă latifundiarul din Pipera speră să obțină măcar un preț dublu.

Directorul sportiv al echipei, Narcis Răducan, a oferit informații despre o posibila plecare a lui Florin Tănase, dar și despre importanța pe care acesta o are în jocul echipei lui Bogdan Vintilă.

„El a jucat pe mai multe poziţii, poate a avut oferte la un moment dat şi nu a plecat, se cuantifică mai multe cauze (n.a. motive care au făcut ca transferul să nu se concretizeze).

Cert este că el trebuie să depăşeasă momentul şi să ajungă acolo unde îi este locul, adică în echipa naţională şi probabil la un nivel superior ca şi club”, a spus Narcis Răducan.

Florin Tănase evolueaază pentru FCSB din 2016, din momentul în care a fost transferat de la Viitorul lui Hagi. El a înscris 26 de goluri în 98 de apariții în Liga 1, scrie gsp.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.