Evenimentul Zilei > Social > Traian Băsescu s-a vaccinat la centrul de la Spitalul Militar Carol Davila. FOTO
Traian Băsescu s-a vaccinat la centrul de la Spitalul Militar Carol Davila. FOTO

Traian Băsescu s-a vaccinat la centrul de la Spitalul Militar Carol Davila. FOTO

Traian Băsescu s-a vaccinat sâmbătă la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”. Anunţul a fost făcut de spital.
Traian Băsescu s-a vaccinat sâmbătă împotriva noului coronavirus la centrul de vaccinare al Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”.

Anunţul că Traian Băsescu s-a vaccinat a fost făcut pe pagina oficial de Facebook a spitalului „Dr. Carol Davila”:

”În conformitate cu prevederile Legii nr. 38/ 2018 pentru acordarea de servicii medicale unor categorii de persoane și pentru completarea art. 2 din Legea nr. 406/2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de șef al statului român, domnul Traian Băsescu, președintele României în perioada 2004 și 2014, s-a imunizat împotriva COVID 19, în cursul acestei zile, la Centrul de vaccinare al Spitalului Universitar de Urgență Militar Central”, a anunțat Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, se arată în comunicatul oficial.

Florin Cîțu, premierul României, s-a vaccinat sâmbătă, la doar o zi după ce și președintele Klaus Iohannis a făcut-o.

Prim-ministrul Florin Cîţu s-a vaccinat anti-COVID sâmbătă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila”, unde cu o zi în urmă s-a imunizat şi preşedintele Klaus Iohannis.

Sâmbătă s-a vaccinat și premierul Florin Cîțu, unde a declarat: Foarte, foarte ușor. Nu doare deloc. Nici nu mi-am dat seama când mi-a făcut injecția.Este unsemnal pentru a-i convinge pe cât mai mulți români să se vaccineze. Doar prin vaccinare și respectarea restricțiilor.

Rămânem la obiectivul de 10.400.000 de români vaccinați până în septembrie. De asemenea şi președintele Klaus Iohannis  a ales să se imunizeze vineri. Practic a dat startul la în prima zi a celei de-a doua etape a campaniei.

Prim-ministrul a venit la centrul de vaccinare îmbrăcat cu un tricou inscripţionat cu mesajul „Împreună învingem pandemia”.

Florin Cîţu: Am cumpărat cele 8 milioane pentru a ajunge la cele 10.400.000 de români vaccinați, din cele 15 milioane de adulți. E nevoie de 20 de milioane de doze, de aceea mai facem contracte.

Pe măsură ce apar alte vaccinuri și vor fi aprobate, le vom cumpăra și pe acelea.