Evenimentul Zilei > Justitie > Traian Băsescu: „Până la o decizie a JUSTIȚIEI, îl consider nevinovat pe Victor Ponta”
Traian Băsescu: „Până la o decizie a JUSTIȚIEI, îl consider nevinovat pe Victor Ponta”

Traian Băsescu: „Până la o decizie a JUSTIȚIEI, îl consider nevinovat pe Victor Ponta”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a comentat dosarul în care este implicat primul ministru, Victor Ponta. Traian Băsescu a spus că îl consideră pe Victor Ponta nevinovat până în momentul în care judecătorii se vor pronunța în dosarul în care este implicat premierul.

Invitat la B1 TV, Traian Băsescu, a susținut că lui Victor Ponta trebuie să îi fie acordată prezumția de nevinovăție. Fostul președinte a spus că îl consideră nevinovat pe Victor Ponta "până în momentul în care justiția va stabili acest lucru".

"Trebuie definit foarte clar ce înseamnă conflict de interese și abuzul în serviciu. Să se lămurească până unde se poate merge cu acestea. Cred că trebuie o definiție clară. Legile sunt proaste. Până acum la chestiunea cu Ponta nu mi-am pus problema cu conflictul de interese. Cei care conduc nu mai au curaj să facă chestii care trebuiesc făcute de teama gloanțelor care trec pe deasupra lor. În ceea ce privește partidele, acestea sunt pe burtă", a explicat fostul președinte la B1 TV..