Evenimentul Zilei > Politica > Traian Băsescu: O vreau „batuta” pe Olguta
Traian Băsescu: O vreau „batuta” pe Olguta

Traian Băsescu: O vreau „batuta” pe Olguta

Traian Basescu, tur de forta in Oltenia pentru lansarea candidatilor pentru lansarea candidaţilor pentru alegerile locale 2016.

Sâmbătă, în a doua zi de când Mişcarea Populară a devenit Partidul Mişcarea Populară (PMP), conform Hotărârii instanţei de judecată, fostul Preşedinte al României Traian Băsescu a fost prezent la Gorj şi Mehedinţi într-un adevărat tur de forţă pentru lansarea candidaţilor pentru alegerile locale 2016.

Duminica, Traian Băsescu a descins la Craiova, unde a deschis conferinţa de lansare a candidaţilor pentru alegerile locale, sub sigla „Împreună pentru Dolj”. La finalul conferintei, după obişnuitele prezentări şi discursuri ale candidaţilor pentru primăriile doljene între care amintim pe Gelu Visan, candidat pentru funcţia de primar al municipiului Craiova, Traian Băsescu a declarat: "Nu am ambiţii politice, asta pentru că am avut tot ce se putea avea ca politician, ci doresc să formez o clasă politică care să nu mai însemne tranziţie, şi un partid, PMP, care să fie câştigător. (…) Eu pretuiesc femeile foarte mult, dar de data aceasta o vreau batuta pe Olguta".