Evenimentul Zilei > Politica > Traian Băsescu l-a pulverizat pe Moise Guran. Fostul președinte l-a etichetat „panaramă!”
Traian Băsescu l-a pulverizat pe Moise Guran. Fostul președinte l-a etichetat „panaramă!”

Traian Băsescu l-a pulverizat pe Moise Guran. Fostul președinte l-a etichetat „panaramă!”

Traian Băsescu nu vrea să mai audă de Moise Guran, jurnalistul care a părăsit presa pentru o carieră politică în USR.

Fostul președinte al României l-a pulverizat pe Guran, despre care afirmă că „va fi un rateu în politică”. Pentru Băsescu, Moise Guran este un jurnalist cu „un mare deficit de caracter”.

Despre o posibilă fuziune USR-PLUS,Traian Băsescu o vede posibilă doar sub conducerea lui Dacian Cioloş. „Altcineva n-ar avea cine”.

Subiectul Moise Guran a fost atins când s-a pus problema ca jurnalistul proaspăt intrat în USR să fie o variantă de luat în calcul la șefia alianței USR-PLUS. „Nu, nu, nu! Moise Guran e o panaramă!”, a reacționat Băsescu.

Europarlamentarul PMP a arătat cum vede el viitorul politic al lui Moise Guran: „E o întoarcere de complimente între mine şi Moise Guran. Va fi un rateu în politică, pentru că Moise Guran are un mare deficit. Nu de inteligenţă, ci de caracter. Vorbesc de atitudini publice. Şi el a constatat la mine, din atitudini publice a tras concluzii, aşa că nu am nicio reţinere să-l caracterizez după atitudinile publice”.