"Am vrut să mă întâlnesc şi cu lideri ai PMP din teritoriu. Astăzi au avut CEN-ul (Consiliul Executiv Naţional – n.r.) şi am avut o discuţie care mi-a plăcut. Partidul este foarte determinat să-şi consolideze organizaţiile teritoriale şi să se pregătească pentru alegerile din 2016. Cred că este mai mult entuziasm ca oricând în partid. Au făcut, din nou, analiza conferinţelor judeţene de la Neamţ, Tulcea, Argeş şi Maramureş, care au fost conferinţe foarte bune, cu o participare foarte bună. Şi ce e îmbucurător, ce aflu de la preşedinţii de organizaţii, foarte mulţi oameni care nu au făcut niciodată politică. Mi-au arătat scriptele centralizatoare din organizaţii şi în ultimele 30 de zile s-au înscris circa 14 mii de membri noi în partid", a declarat fostul preşedinte, citat de Agepres.

Traian Băsescu a fots astăzi la sediul PMP, unde are un birou de lucru, la aproximativ o oră şi jumătate după şedinţa CEN a partidului.

Fostul şef al statului a adăugat că, în opinia sa, "partidul are o şansă bună" şi crede că "vine semnalul că partidele de tranziţie şi-au încheiat misiunea şi trebuie construite partide noi".

Întrebat dacă va participa la evenimentele PMP pe care conducerea partidului le are în vedere pentru întărirea organizaţiilor din diaspora, Băsescu a spus: "Voi participa la acţiuni ale PMP. Nu ştiu la care din ele".

Te-ar putea interesa și: