Evenimentul Zilei > EVZ Special > Tragedie neașteptată. A murit la doar 19 ani, într-un accident de mașină
Tragedie neașteptată. A murit la doar 19 ani, într-un accident de mașină

Tragedie neașteptată. A murit la doar 19 ani, într-un accident de mașină

Este doliu în lumea fotbalului internațional. Mijlocașul unei echipe de fotbal din Italia a murit la doar 19 ani.

Lumea fotbalului internațional a fost zguduită de o veste tragică. Mijlocașul unei echipe de fotbal din Italia a murit la doar 19 ani.

Miercuri, Daniel Guerini a decedat în urma unui accident rutier. Tânărul, care împlinise 19 ani în urmă cu doar câteva zile, se afla într-un Smart For Four cu alți doi prieteni adolescenți. În jurul orei 20:00, pe o stradă din Roma, mașina lor s-a  ciocnit frontal cu un Mercedes Clasa A condus de un bărbat de 68 de ani. Ceilalți doi tineri au fost internați în spital cu răni grave. De asemenea, șoferul care conducea cealaltă mașină a fost și el internat, acesta aflându-se în stare de șoc.

Guerini era născut la Roma şi a mai jucat la echipele de juniori ale cluburilor Torino, Fiorentina şi Spal.

„Suntem şocaţi de durere. Preşedintele şi toţi cei de la clubul Lazio sunt împreună cu familia tânărului Daniel Guerini”, a precizat clubul roman, pe Twitter.

Lumea fotbalului, lovită de o altă tragedie

În urmă cu aproximativ două luni, Fotbalistul brazilian Alex Apolinario, în vârstă de doar 24 de ani, membru al echipei portugheze Alverca, a murit.

Fotbalistul s-a prăbuşit pe teren într-o partidă contra celor de la Uniao de Almeirim, din liga a treia valorică, scrie EFE.

Brazilianul, în vârstă de 24 de ani, a căzut secerat în minutul 27 al partidei. Tragicul incident a provocat o reacţie imediată a coechipierilor şi staff-ului tehnic, conform unui comunicat al echipei Alverca publicat pe pagina sa de Facebook.

Jucătorul a primit imediat asistenţă din partea medicilor clubului Alverca, cu defibrilatorul din dotare. Apolinario a fost la acel moment stabilizat, dar medicii spuneau că următoarele zile sunt cruciale pentru recuperarea sa.

Clubul Alverca a transmis că jucătorul a încetat din viaţă la spitalul Vila Franca de Xira, unde fusese internat de duminică, şi că „va oferi tot sprijinul necesar rudelor sale”.