„Din cauza vitezei excesive, tânărul a intrat pe contrasens, tamponându-se de un vehicul condus regulamentar de un bărbat care venea din direcția opusă. A rezultat decesul pasagerului din mașina condusă de tânărul fără permis și rănirea altor cinci victime”, a declarat sâmbătă presei Ionuț Bocancea, purtător de cuvânt al Poliției Timiș.


ACCIDENT pe DN1. Trei HANDBALISTE au fost RĂNITE


 

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD și SAJ, pentru descarcerare și preluarea victimelor. Poliția a întocmit dosar penal pe numele tânărului pentru ucidere din culpă și conducere pe drumurile publice fără permis.

Reamintim că tot astăzi, trei handbaliste brazilience au fost rănite în urma unui accident rutier, petrecut sâmbătă dimineaţa, pe DN1 în apropierea localităţii Şelimbăr.

Cele trei handbaliste au fost transportate de urgenţă la spital cu o ambulanţă sosită la locul accidentului, a declarat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

La rândul său, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, a declarat că accidentul a fost produs de o femeie, cetăţean brazilian, care a lovit maşina condusă de o altă femeie, din Olanda.