Evenimentul Zilei > Actualitate > TRAGEDIE în Timiș. DOI MORȚI într-un grav accident de circulație
TRAGEDIE în Timiș. DOI MORȚI într-un grav accident de circulație

TRAGEDIE în Timiș. DOI MORȚI într-un grav accident de circulație

Pe raza localităţii timişene Lenauheim a acut loc, duminică, un grav accident de circulație. Din primele informații am aflat că șoferul unui autoturism în care se aflau trei persoane, nu a mai putut evita un cap de pod și a intrat în acesta. Ca urmare a impactului două persoane au decesat iar un băiat de 12 ani a fost grav rănit și transportat la spital.

ISU Timiş intervine la un accident rutier în localitatea Lenauheim. În accident este implicat un autoturism în care se aflau trei persoane, doi adulţi şi un copil de 12 ani. În urma impactului, cu toţii au fost aruncaţi din autoturism. Cei doi adulţi au fost declaraţi decedaţi, iar minorul a fost transportat la spital, inconştient şi cu multiple traumatisme”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al ISU Banat, Elena Megherea.

La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare şi patru subofiţeri din cadrul Staţiei de pompieri Sânnicolau Mare şi Lenauheim, două ambulanţe SAJ şi un echipaj de poliţie

Drumul este blocat pe ambele sensuri.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Aurora Voicilă, a declarat că şoferul decedat era tatăl copilului, dar nu se cunoaşte încă identitatea celei de-a doua persoane decedate.

„Se fac cercetări, întrucât încă nu se cunoaşte cauza care a dus la producerea accidentului, dacă este vorba despre exces de viteză, adormire la volan sau dacă i s-a făcut rău conducătorului auto”