Evenimentul tragic a avut loc vineri, iar toți apropiații acestuia au fost devastați la aflarea veștii, mai ales că sportivul nu avea probleme medicale.

La un moment dat, Ritchie a primit un pumn puternic de la cel pe care îl ajuta să se pregătească pentru o confruntare. După ce a încasat lovitura, Dwight a mers la colțul său, după care s-a prăbușit subit, susțin cei de la The Daily Telegraph.

Cu toate că cei care s-au aflat la fața locului au încercat să îi ofere lui Dwight primul ajutor, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic.

Dwight Ritchie avea trei fete. „Șocați și cu mare tristețe în suflet anunțăm dispariția lui Dwight Ritchie, cowboy-ul nostru, care a murit azi când făcea ceea ce i-a plăcut cel mai mult”, este un mesaj postat pe Facebook de către Jake Ellis, promotorul și prietenul acestuia.

Ritchie s-a luptat cu cancerul de două ori, când avea 6, respectiv 18 luni. „Nu pot să îmi imaginez prin ce au trecut mama și bunica mea în acea perioadă”, spunea acesta, cu câteva luni în urmă.

Ritchie a boxat la categoria mijlocie-mică și avea în palmares 19 victorii și două înfrângeri, scrie Digisport.