Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie în casa în care era o persoană decedată! Ce s-a întâmplat
Tragedie în casa în care era o persoană decedată! Ce s-a întâmplat

Tragedie în casa în care era o persoană decedată! Ce s-a întâmplat

Tragedie în casa în care era o persoană decedată! Camera în care era depus mortul a luat foc. Anunţul a fost făcut de ISU Vaslui.

Tragedie în casa în care era o persoană decedată! Camera în care era depus mortul a luat foc. Anunţul a fost făcut de ISU Vaslui.

Ce s-a întâmplat cu mortul după ce a luat foc încăperea? Potrivit ISU Vaslui, mortul a fost salvat la timp. Mai mulţi cetăţeni aflaţi în gosopodăria respectivă au reuşit să-l scoată afară.

Potrivit sursei menţionate, incendiul de la Coroieşti a izbucnit de la o lumânare uitată aprinsă lângă persoana decedată.

Incendiul de duminică din comuna Coroieşti a izbucnit de la o lumânare uitată aprinsă lângă o persoană decedată. Au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Tragedie în casa în care era o persoană decedată! Ce s-a întâmplat cu mortul după ce a luat foc încăperea

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, la sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta prin ardere generalizată. Din nefericire au ars peste 70 de metri pătraţi de acoperis. Iată că un necaz nu vine niciodată singur, ca dovadă şi acest incendiu.

„În incendiu nu au fost înregistrate victime, însă cetăţenii din localitate au apucat să scoată din casă o persoană decedată cu aproximativ o oră şi jumătate înainte de izbucnirea incendiului.

După câteva ore, incendiul a fost lichidat. Au ars aproximativ 70 de metri pătraţi acoperiş din tablă pe astereală din lemn, trei camere de locuit şi bunurile aflate în interior , diverse textile şi documente.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost o lumânare uitată aprinsă lângă persoana decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Iniţial, reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui au informat că o persoană a decedat în urma unui incendiu izbucnit de la un televizor lăsat aprins. Acum s-a revenit cu noi informaţii după cele constatate la faţa locului. Incendiul s-a declanşat din cauza unei lumânări aflată lângă mortul din casă.