Evenimentul ZileiSocialTRAFICUL este ÎNCHIS pe mai multe drumuri naționale și județene

TRAFICUL este ÎNCHIS pe mai multe drumuri naționale și județene

TRAFICUL este ÎNCHIS pe mai multe drumuri naționale și județene
Traficul rustier a fost închis pe mai multe drumuri naționale și județene din cauza condițiilor meteo. Autoritățile au oferit deja rute ocolitoare.

A2 Bucureşti – Constanţa traficul este închis între Bucureşti și Drajna (km 15+000 – km 105+000) pe ambele sensuri din cauza poleiului.

Rută ocolitoare:  Bucureşti – Fundulea – DN 3 – Lehliu – DN 3A – Drajna.

Drumuri naţionale cu circulaţia îngreunată din cauza revărsării unor cursuri de apă şi a inundării părţii carosabile:

– Judeţul Bacău – DN 12B, la ieşirea din localitatea Târgu Ocna către Slănic Moldova, este afectat pe o lungime de 50 m, din cauza fisurilor majore de pe partea carosabilă (diferenţă de nivel de 20-25 cm), în urma infiltrării apei. Circulaţia se realizează alternativ, pe un singur fir.

– Judeţul Buzău, pe DN10 Buzău – Braşov, la kilometrul 26+800 de metri, din pricina surpării suprafeţei carosabile în urma unei alunecări de teren. Se circulă pe un fir, alternativ, pe sensul de mers Braşov către Buzău, existând semnalizare prin indicatoare şi balize.

– Judeţul Vâlcea – pe DN 64, în localitatea Băile Olăneşti, la kilometrul 134, s-a produs o alunecare de teren, iar circulaţia se desfăşoară alternativ, pe un sens.

Drumuri județene:

  1. Judeţul  Alba :

– DJ 142L este închis circulației rutiere între loc. Mihalț și Zărieș din cauza acumulării apei pe carosabil. Circulația se desfășoară pe rute ocolitoare.

  1. Judeţul  Braşov :

– DJ 104K este închis circulației rutiere între loc. Comăna de Jos și Crihalma, din cauza afectării structurii de rezistență a podului ce face legătura între cele două sate;

– DJ 103E este restricționat circulației rutiere între loc. Măieruș și Arini, din cauza unui cap de pod afectat (se poate circula numai cu autovehicule cu garda la sol înaltă);

– DJ 131E este restricționat circulației rutiere între localitățile Făgăraș și Șona (se poate circula numai cu autovehicule de teren);

– DJ 104J este restricționat circulației rutiere între localitățile Șona și Hălmeag (se poate circula numai cu autovehicule de teren).

  1. Judeţul  Covasna :

– pe DJ 131 între loc. Baraolt-Căpeni, circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir alternativ, din cauza surpării asfaltului pe o suprafață de 10 m;

– DJ 131B este închis în zona podului ce leagă localitățile Augustin de Racoșul de Sus, carosabilul fiind afectat pe o lungime de 1,5 km. Circulația se desfășoară pe rute ocolitoare.                

  1. Judeţul Galaţi :

– DJ 251G este închis între localitățile Valea Mărului și Măcișeni din cauza unui podeț care s-a rupt. Circulația se desfășoară pe rute ocolitoare.

  1. Judeţul  Harghita :

– DJ 131 în loc. Ocland este surpat pe cca. 10 ml, se circulă alternativ pe un singur sens.

6. Judeţul  Vaslui :

– DJ 244E este închis circulației rutiere pe raza loc. Gugești, din cauza apei de pe carosabil. Circulația se desfășoară pe rute ocolitoare.

  1. Judeţul Vrancea :

–  DJ 205L de la km 0+50m, la intrarea în comuna Vrâncioaia este închis, carosabilul fiind surpat pe aproximativ 40 m. Circulația se desfășoară pe rute ocolitoare.

 


Accesează: