Evenimentul Zilei > Actualitate > Trafic de droguri la un penitenciar din România. Gardieni implicaţi. Alertă
Trafic de droguri la un penitenciar din România. Gardieni implicaţi. Alertă

Trafic de droguri la un penitenciar din România. Gardieni implicaţi. Alertă

Doi agenți de penitenciar de la Tulcea au fost reținuți de procurorii DIICOT în urma unui flagrant de luare de mită organizat la penitenciarul Tulcea, asupra celor doi agenți fiind găsiți bani, telefoane și etnobotanice. Ei vor deferiți magistraților cu propunerea de arestare preventivă.

Acțiunea de prindere în flagrant, organizată de ofițerii DGA Tulcea, coordonați de procurorii DIICOT, au avut ca subiecți doi agenți de penitenciare din cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranță Tulcea, existând suspiciuni de luare de mită în vederea introducerii în penitenciar de telefoane mobile și etnobotanice.

 

La primul gardian, în urma flagrantului  a fost identificată suma de 2000 lei primită cu titlu de mită, două telefoane mobile și 15 grame de produse etnobotanice ce urmau a fi introduse în penitenciar de către agent. În cazul celui de-al doilea agent, după realizarea flagrantului a fost identificată asupra sa suma de 3000 lei primită cu titlu de mită pentru serviciul de introducere de telefoane mobile în Penitenciarul Tulcea la o dată anterioară.

 

Față de cei doi agenți de penitenciare, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore. DGA informează că în cauză s-a beneficiat de sprijinul conducerii Penitenciarului de Maximă Siguranță Tulcea.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News