Evenimentul Zilei > Politica > Încă o trădare în PSD? Un membru important din partid evită să se pronunțe asupra candidaturii lui Dragnea
Încă o trădare în PSD? Un membru important din partid evită să se pronunțe asupra candidaturii lui Dragnea

Încă o trădare în PSD? Un membru important din partid evită să se pronunțe asupra candidaturii lui Dragnea

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud Radu Moldovan a spus, miercuri, că nu a fost consultat de către conducerea centrală a partidului cu privire la anunțul făcut Liviu Dragnea, legat de candidatul partidului la alegerile prezidențiale. Liderul social-democraților a anunțat, cu o zi în urmă, că o decizie în ceea ce îl privește pentru alegerea prezidențiabilului PSD va fi luată duminică seara, după aflarea rezultatelor de la alegerile europarlamentare.

„Nu ştiu, nu am fost consultat, nu m-a întrebat nimeni nimic. Mă voi uita şi eu cu foarte mare interes şi atenţie la televizor”, a zis Moldovan.

În momentul în care a fost întrebat dacă o astfel de decizie poate să fie luată fără consultarea șefilor filialelor județene, președintele organizației PSD din Bistrița-Năsăud a replicat că răspunsul la această întrebare poate fi dat doar de către Liviu Dragnea.

„Asta aţi putea să îl întrebaţi pe domnul Dragnea, nu pe mine, pentru că nu sunt purtătorul de cuvânt nici al PSD, nici al domnului Dragnea”, a mai menționat el.

Moldovan a mai afirmat că este prematur să se pronunțe dacă este de acord sau nu cu candidatura lui Liviu Dragnea pentru prima funcție în stat.

Liviu Dragnea a declarat, marți, că va anunța duminică aceasta dacă va candida din partea PSD la alegerile prezidențiale, după aflarea rezultatelor de la euroalegeri. Pe 27 mai, luni, Înalta Curte de Casație și Justiție se va pronunța asupra dosarului angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care este implicat președintele PSD.