Evenimentul Zilei > Monden > Tot ce nu știați despre armăsarul Taniei Budi
Tot ce nu știați despre armăsarul Taniei Budi

Tot ce nu știați despre armăsarul Taniei Budi

Tania Budi nu a mai fost demult în atenția presei. Asta din cauza faptului că frumoasa blondă stă mai tot timpul la Constanța, unde are un club de noapte de care se ocupă personal.Dar ceva s-a petrecut în viața ei de curând.

Tania Budi are 52 de ani, dar arată de 32. Este vedetă de televiziune, a jucat în filme și e femeie de afaceri. Nu-și ascunde vârsta pentru că e conștientă de cum arată, așa cum nu a ascuns faptul că iubește un bărbat în vârstă de 28 de ani. Sunt împreună de doi ani și încă îi leagă o dragoste puternică.

Actrița, deși o fire discretă cu viața ei personală și chiar cu cea profesională, a fost cea care, în 2018, a făcut publică relația cu Marian Burcea, un tânăr constănțean, înrolat în Legiunea Străină. E chiar trăgător de elită cu gradul de caporal în Legiunea Străină, după cum  jurnaliștii au aflat, și activează la Marsilia.

Tania Budi a dezvăluit relația atunci când a împlinit 50 de ani și îi aniversase cu proaspătul iubit la Paris, într-un hotel de cinci stele- Four Seasons Hotel George V, unde cea mai ieftină cameră costă 1.000 de euro pe noapte.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.