21 octombrie

 

 

 

Topârceanu, despre pandemie. Platforma ZOOM. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

 

Pe 21 octombrie s-au născut Alfred Nobel, Ursula K. LeGuin, Carrie Fischer, Nikita Mihalkov, Arthur Stilwell, Dumitru Tinu, Marcel Răducanu, Lavinia Miloşevici, Dan Duţescu, Mihai Gafiţa, Perpessicius.

În calendarul creştin-ortodox sunt Sfinţii: Visarion, Sofronie, Oprea, Ioan din Galeş, Moise Măcinic din Sibiel, Ilarion cel Mare. Nimic în „Kalendar”.

O notă specială pentru Nikita Sergheevici Mikhalkov care, astăzi, împlineşte 75 de ani. Ла Несколько Ани! Без слёз, без горести, без бед! Filmele lui mi-au făcut şederea în străinătate mai uşoară. După ce termin ce am să vă spun, o să caut un film vechi, din anul 1979, „Siberiada” în care joacă Nikita. Bune filme se făceau pe atunci!

O prietenă de corespondență, la care țin mult îmi reamintește de un articol scris de mine în anul 2014, despre Ebola: https://evz.ro/stocul-de-ebola-este-epuizat-avem-anthrax-ciuma-si-varicela.html. Puteți să înlocuiți ”Ebola” cu ”coronavirus” nu s-a schimbat nimic. S-a schimbat doar că ”Giant Microbes Inc” fabrica de jucării din Connecticut are la vanzare covizii, SARS-CoV-2, de pluș, la preturi de la 8,95$ la 19,95$.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE