Evenimentul Zilei > Politica > Titus Corlăţean, numit consilier onorific al premierului pentru relaţiile cu Moldovan
Titus Corlăţean, numit consilier onorific al premierului pentru relaţiile cu Moldovan

Titus Corlăţean, numit consilier onorific al premierului pentru relaţiile cu Moldovan

Fostul ministru Titus Corlăţean a fost numit de premierul Victor Ponta în calitatea de consilier onorific al prim-ministrului, pentru relaţia cu Republica Moldova. Corlăţean şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Afacerilor Externe, după primul tur al alegerilor prezidenţiale, din cauza scandalului privind votul din diaspora.

În acelaşi timp, fostul ministru Mihnea Costoiu a fost numit şi el consilier onorific, urmând să se ocupe de proiectele de cercetare cu finanţare europeană.

Deciziile de numire a senatorilor PSD Titus Corlăţean şi Mihnea Costoiu în calitatea de consilieri onorifici au fost semnate de Victor Ponta miercuri şi publicate în Monitorul Oficial.

În deciziile de numire se precizează că activitatea consilierilor onorifici nu este remunerată.

Totodată, Ponta a numit-o în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului pe Rozalia Dana Varga.

Ea a fost candidat al PNL la alegerile din 2012 pentru un mandat de deputat şi consilier al premierului Călin Popescu Tăriceanu.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.