Descoperire șocantă a polițiștilor britanici! Aceștia au găsit 39 de cadavre, în remorca unui tir  din parcul industrial Waterglade ,din zona Essex de lângă Londra. Un tânăr de 25 de ani, din Irlanda de Nord, care era șoferul tirului, a fost arestat, potrivit BBC și Reuters, scrie hotnews.ro.

Oamenii legii au fost alertați după primirea, în jurul orei 01.40,  a unei sesizări la numărul de urgență, ei deplasându-se la parcul industrial Waterglade care se află pe Tamisa, la circa 30 kilometri de centrul Londrei. Din cercetările autorităților a reieșit că tirul a venit din Bulgaria, după ce a intrat duminică în Marea Britanie prin portul galez Holyhead.

Potrivit cotidianului The Sun, autovehiculul a intrat în Regatul Unit prin Holyhead, ceea ce înseamnă că a ajuns acolo cu ajutorul unui feribot, din Irlanda, ulterior traversând Marea Britanie pentru a ajunge, miercuri noaptea, în zona industrială din apropierea Londrei.

„Suntem în procedura de identificare a victimelor, dar apreciem că această ar putea să dureze mult”, a declarat comisarul de poliție Andrew Mariner.Echipajele de ambulanță care au venit la fața locului au constatat decesul celor 39 de persoane, 38 de adulți și  un adolescent.

Ministrul britanic de interne Priti Patel s-a arătat ”șocată și întristată de acest incident absolut tragic”.