Evenimentul Zilei > Social > Ţiriac, primul proprietar de elicopter Versace
Ţiriac, primul proprietar de elicopter Versace

Ţiriac, primul proprietar de elicopter Versace

V-aţi săturat de costumele Versace? Are deja prea multă lume aceeaşi marcă? V-aţi săturat şi de geanta sau de mobila aceleiaşi mărci de lux?

Nu e nicio problemă, aveţi ce să vă doriţi. Pentru că nu aveţi încă elicopterul Versace – cel mai nou produs al mărcii. Şi sigur nu aveţi dacă nu sunteţi Ion Ţiriac, românul care ieri a intrat în posesia unuia dintre primele două elicoptere ce poartă logoul Versace.

Casa de modă din Milano şi-a făcut ieri intrarea în sectorul transportului aerian de lux, informează Reuters, dezvăluind două aparate de zbor la care semnează designul interior personalizat. „Am trecut o nouă frontieră a luxului“, s-a lăudat Giancarlo Di Risio, directorul executiv al Casei Versace, care a dezvăluit publicului, ieri, cele două noi aparate de zbor împreună cu cei doi proaspeţi proprietari – Ion Ţiriac şi omul de afaceri italian Bruno Zago, manager la Hewlett-Packard.

Elicopterul lui Ţiriac, mai strălucitor

Aeronavele, a căror construcţie a durat circa un an, sunt produse de Augusta Westland, o subdivizie a grupului aeronautic şi de apărare Finmeccanica, dar poartă logoul Medusa, imaginea clasică a casei de modă exclusiviste din Milano. Versace a realizat pe parcursul unui întreg an accesoriile şi elementele de design care le individualizează conform cerinţelor clientului, adăugând însă stilul şi opulenţa inconfundabile.

Preţul bijuteriilor aeriene nu a fost dezvăluit de casa de creaţie, însă numai elicopterul, fără designul şi finisajele de lux cu logoul Medusei, costă, potrivit Augusta Westland, între 3,5 şi 4 milioane de euro. La această „modestă“ sumă se adaugă costul mărcii şi mai ales al finisajelor, care poate varia mult în funcţie de preferinţele clientului.

Românul Ţiriac a optat pentru varianta „Grand“, mai strălucitoare şi, mai mult ca sigur, mai scumpă decât cea a italianului Zago. Scaunele din piele în contrast alb-negru cu motivul Versace inspirat din Grecia Antică au eclipsat modelul AW109 Power, al managerului de Mediu de la HP. Zago nu a vrut decât banchete din piele gri şi un televizor. Chiar dacă va fi greu de depistat în zbor, nimeni nu va avea dubii cu privire la brandul elicopterului lui Ţiriac – motivul decorativ Versace este vizibil şi pe exterior.


ISCĂLIT. Miliardarul român, punându-şi semnătura pe bijuteria proaspăt achiziţionată

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: