Evenimentul Zilei > Justitie > Tinerii care au bătut crunt un bărbat în Complexul Studențesc au fost arestați preventiv
Tinerii care au bătut crunt un bărbat în Complexul Studențesc au fost arestați preventiv

Tinerii care au bătut crunt un bărbat în Complexul Studențesc au fost arestați preventiv

În urma unui conflict spontan, patru tineri au bătut fară milă un bărbat în noaptea de duminică spre luni, în fața unui local din Complexul Studenţesc din Timişoara. Tinerii au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni seară, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş, cei patru bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, fiind duşi în arestul Poliţiei.

Victima în vârstă de 29 de ani este în stare critică și medicii spun că șansele de supraviețuire sunt slabe, informează Mediafax.

”Tânărul este în stare extrem de grevă. Este în stare critică cu şanse extrem de mici de supravieţuire”, a declarat medicul Ovidiu Bedreag, şeful Clinicii ATI de la Spitalul Judeţean Timişoara.

Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe strada Aleea Studenților. Ajunși la locul faptei, polițiștii au stabilit că un bărbat de 29 de ani a fost agresat de patru tineri cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, în urma unui conflict spontan.

"Din primele informaţii reiese că tânărul de 29 ani l-a atins cu mâna pe unul dintre agresori, la ieşirea din local, astfel că între ei a izbucnit conflictul", a declarat Mirela Drăghicioiu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: