Evenimentul Zilei > Actualitate > Timișul devine oficial VESTUL SĂLBATIC. Un nou scandal cu FOC DE ARMĂ a avut loc noaptea trecută
Timișul devine oficial VESTUL SĂLBATIC. Un nou scandal cu FOC DE ARMĂ a avut loc noaptea trecută

Timișul devine oficial VESTUL SĂLBATIC. Un nou scandal cu FOC DE ARMĂ a avut loc noaptea trecută

Opt bărbați au ajuns în arest, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după un scandal monstru care s-a consumat pe ulițele din satul Berini. Au fost implicate două familii rivale, dintre care una de etnie romă.

Poliția a fost sesizată la ora 22,50, de o altercație izbucnită în Berini, în timpul căreia s-a făcut uz de armă.

Una din familii are în proprietate o anume suprafață de pădure și se ceartă de ani buni cu rromii  care taie lemne, fără drept, din lotul ei. Pe fondul scandalului, unul din bărbați a scos un pistol cu aer comprimat și a tras un foc în plan vertical. Nimeni nu a fost rănit. Arma era deținută legal, au constatat polițiștii. Scandalul însă era așa mare încât oamenii legii au luat pes us opt persoane, și le-au trimis în arrest preventive pentru 24 de ore.

”În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, încăierare, uz de armă fără drept”, a declarat Ancuța Morariu, de la Biroul de Presă al Poliției Timiș.