Timisoara, salvata la final

Timisoara, salvata la final

Echipa de fotbal Politehnica Timisoara continua sa-si dezamageasca suporterii.

Alintata degeaba „Euro - Poli”, gruparea-fanion a Banatului s-a impiedicat si ieri la Bistrita, scor 1-1. Gloria a avut partida in mana, insa timisorenii au egalat pe final, prin Andrei Cristea, in minutul 81. Fostul stelist a marcat cu un sut pe jos, de la 18 metri, in stanga lui Albut. HARTA. In minutul 55, jucatorii celor doua echipe s-au incaierat la 30 de metri de poarta lui Marius Popa, dupa ce Nalati (Gloria) a fost faultat de Canu si a ripostat violent. Spiritele au fost calmate de arbitrul Alexandru Tudor, care a acordat trei cartonase galbene, lui Canu, Nalati si Dorel Zaharia. La reluarea jocului, Gloria a deschis scorul. Gabriel Muresan a marcat cu un sut in stanga lui Marius Popa, din lovitura libera dictata dupa faultul la Nalati.

MULTUMIT CU PUTIN. Iosif Rotariu, antrenor-interimar la Poli, era satisfacut de rezultat. „Vreau sa felicit toti jucatorii pentru atitudine, determinare si efortul depus. Nu se poate juca fotbal in Liga I pe un asemenea gazon! Cred ca azi am castigat un punct”, a declarat „Roti”. Antrenorul de la Gloria, Nelutu Sabau, avea alt of: „As vrea si eu un lot mult mai valoros, cu 18-20 de jucatori. Stam doar in 12-13 fotbalisti....”

LIGA I

Ne puteți urmări și pe Google News

BISTRITA - POLI TIMI. 1-1

Marcatori: G. Muresan (57)/A. Cristea (81)

GLORIA: Albut 6 - Barras 5, D. Matei 6, G. Muresan 7, Sepsi 5 - M. Rus  5 (32, Predescu 6), R. Marginean 7, Nalati 6 (88, Suru), Roszel 6 - D. Zaharia 5, Sg. Costea 6 (72, Voicila 5).

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau

POLI TIMISOARA: M. Popa 4 - I. Matei 5, Canu 5, McKain 6, Emeghara 6 - Abiodun 6 (77, Torje), Caramarin 5 (65, A. Cristea 7), Srhoj 5, Karamian 6 -  Grigorie 6, G. Bucur 5 (72, M. Oprea 6).

Antrenor: Iosif Rotariu

Stadion: „Gloria”; Spectatori: 4.000; Arbitri: Al. Tudor 6 - Ad. Vidan 5, I. Cojocaru 6